OIL! Firmakort – når det skal være nemt og bekvemt.

OIL! Firmakort - når det skal være

nemt og bekvemt

OIL! Firmakort – når det skal være nemt og bekvemt.

OIL! Firmakort - når det skal være

nemt og bekvemt

OIL! Firmakort – når det skal være nemt og bekvemt.

OIL! Firmakort - når det skal være

nemt og bekvemt

Tænk hurtigt
Tank billigt

Ansøg om et OIL! firmakort

Generelt

1. Firmaoplysninger
Det er vigtigt at angive fuldstændige virksomhedsoplysninger nedenfor og angive e-mailadresse til modtagelse af fakturaer.

2. Tilmelding til LeverandørService
Betaling af fakturaer skal ske via LeverandørService. Til brug for tilmelding er det vigtigt, at oplysningerne er fuldstændige.

3. Kortbeskrivelse og antal
Det er muligt at vælge flere kort til samme konto, at angive brugernavn/bilreg.nr. på de enkelte kort samt at vælge individuel PIN-kode.

4. Aftalevilkår for OIL! Firmakort
Aftalevilkår for OIL! Firmakort er optrykt, og de til enhver tid gældende aftalevilkår er tillige tilgængelig på www.oil-tankstationer.dk.

5. Accept af aftalevilkår og betalingstilladelse til LeverandørService
Efter underskrift og accept kan ansøgningen indsendes til serviceteam@oil-tankstationer.dk eller med almindelig post til:
OIL! tank & go ApS, Andkærvej 26, DK - 7100 Vejle.
Du kan også ansøge online.

Kontrollér venligst oplysningerne, inden formularen indsendes! Spørgsmål om OIL! Firmakortet kan rettes til os via vores servicenummer: 76 409 409.
 

Ansøgning via online-formular   Ansøgning via PDF-formular/post

OIL! Firmakort – når det skal være nemt og bekvemt.

Ansøgningsformular

Kontakt

1. Firmaoplysninger

Alle felter skal udfyldes komplet og med blokbogstaver.

2. LeverandørService

Undertegnede giver tilladelse til, at tilgodehavender trækkes på min konto med LeverandørService.

Udfyld felterne med reg. nr. og kontonummer på den konto, som beløbene skal trækkes fra. Bemærk venligst, at kontoen skal tilhøre det cvr. nr. som ansøger om kort.

Betalingerne finder sted på de tidspunkter, som min leverandør i forvejen har meddelt mig. Betalingsordningen er underkastet “Generelle regler for kreditorer og debitorer i LeverandørService”, som kan hentes på https://www.mastercardpaymentservices.com/denmark

3. Kortbeskrivelse og antal
4. Accept af aftalevilkår og betalingstilladelse til LeverandørService

Undertegnede accepterer hermed OIL! tank & go ApS’ aftalevilkår for OIL! Firmakort og at betaling af fakturarer sker via LeverandørService, herunder kreditværdighedsundersøgelse hvor OIL! tank & go ApS også indhenter bankoplysninger fra det oplyste pengeinstitut, faktureringsperiode, rentetillæg og arkivering af ansøgningen OIL! Firmakortet er OIL! tank & go ApS’ ejendom og skal returneres på opfordring. Samhandel sker i henhold til de til enhver tid gældende aftalevilkår, der er frit tilgængelig på www.oil-tankstationer.dk

Hvis persondreven virksomhed eller I/S: Jeg giver hermed mit samtykke til at OIL! må bruge mit CPR-nr. til at foretage en vurdering af min kreditværdighed med henblik på at udstede et OIL! Firmakort til min virksomhed. Jeg kan til enhver tid tilbagetrække mit samtykke ved at kontakte OIL! med den konsekvens, at OIL! ikke længere kan tilbyde mig et OIL! Firmakort.

Beskyttelse af dine personlige oplysninger er meget vigtig for os. De oplysninger, du giver os, vil kun blive brugt af OIL! tank & go ApS til at behandle din anmodning. De vil ikke blive brugt til andre formål eller overført til andre tredjeparter, medmindre du på forhånd har givet os dit udtrykkelige samtykke. Du kan finde yderligere oplysninger i vores oplysninger om databeskyttelse.

* Obligatoriske felter

** Bilreg. nr. eller brugernavn bliver trykt på kortet (max 25 karakterer).

*** PIN-Kode: Hvis der ikke angives 4-cifret kode, bliver kortet maskinelt tildelt en kode.

Ansøg om et OIL! Firmakort - sådan fungerer det:

Udfyld ansøgningsformularen for kortet i vores onlineformular. Det udfyldte ansøgningsskema overføres automatisk pr. e-mail til serviceteam@oil-tankstationer.dk til OIL! tank & go ApS, Andkærvej 26, 7100 Vejle.

Ansøgning via online-formular    Ansøgning via PDF-formular

Spørgsmål om OIL! Firmakort

serviceteam@oil-tankstationer.dk 
+45 76 409 409

  Ring   E-mail