Om OIL! tank & go

OIL! tank & go: Tænk hurtigt

Tank billigt

Tænk hurtigt
Tank billigt

Om OIL! tank & go

Siden opstarten i Danmark i 2007 har vort mål været at sikre de danske bilister en altid fair og billig pris på brændstof.

Hos OIL! tank & go ApS er det nemt og bekvemt at tanke. OIL! sikrer en altid fair og billig pris på kvalitetsbrændstof. OIL!’s tankstationer er velfungerende, hurtige og betjeningsvenlige.

OIL!’s tankstationer er fortrinsvis placeret i forbindelse med dagligvarebutikker og butikscentre. Ud over brændstof til lav pris, tilbyder OIL!’s naboer mulighed for bilvask på udvalgte steder.

OIL!’s tankstationer er primært nye og nogle af de mest miljøvenlige stationer i Danmark. For OIL! er det en selvfølge, at alle arbejdsprocesser udføres på en sådan måde, at der tages størst mulig hensyn til miljøet.

OIL’s brændstoffer er under regelmæssig overvågning af et uafhængigt laboratorium og tilsætning af additiver opfylder kravene til moderne højteknologi.

OIL! har i dag over 330 tankstationer i Tyskland, Østrig, Schweiz og 68 stationer i Danmark. OIL! Tank & go ApS er et selskab under OIL! Tankstellen GmbH, Hamburg, eget af Prax Group, som er et britisk multinationalt, uafhængigt konglomerat inden for udvinding og produktion, raffinering, opbevaring, distribution og salg af olieprodukter og biobrændstoffer.

Find din OIL! tankstation

Her finder du din nærmeste OIL! station. Du kan få adgang til den enkelte stations infoside ved at klikke på en station og vælge knappen "Website" i feltet med oplysninger.

Find din station